SALAM PERKENALAN....

Salam perkenalan pengunjung blog ini... tujuan blog ni diwujudkan utk mempamerkan koleksi PEPSI saya yang dikumpul sehingga hari ini. Tiada kene mengena dengan yang hidup dan yand mati. Ini kerana saya suke mencari kelainan serta ingin menunjukkan rasa minat terhdp PEPSI!!



Saya tau PEPSI COLLECTORS dlm malaysia ni mmg xrmai tp saya akn cube mncari kuncu2 PEPSI di MALAYSIA! wlaupon saya fanatik PEPSI tp saya still tabik kpd otai2 lama yg x jemu2 mgumpul brg2 lama yg tinggi nilainya..


Harap para blogger yg laen dpt la support n beri tunjuk ajar dlm bidang nie yea...harap semua enjoy melayari blog aku yang xseberapa ini....anyway salam perkenalan dari saya dan supportla PEPSI!!hehehe..Jgn lupe jd follower saya k!!Thanks!


"Keep PEPSI Until DIE"

6 comments:

  1. haahahha........mcm kenal je ayat.....welkam to dunia pepsi..saya juga...pengumpul baru....hrp diberi tunjuk ajar utk share ape2 info bersama...

    ReplyDelete
  2. baru ke??hehe..patutnya anda la beri tnjuk ajar kpd sy.sy terlalu baru..tlg sebarkan kpd kwn2 kamu ats khdrn blog sy yg xsbrapa nie..almaklumla sy xda kwn sgt..hehe

    ReplyDelete
  3. saye pon pengumpul pepsi jugek... :D

    ReplyDelete
  4. ye ke ChantiqScully??hehe..time kasih diats support minoriti group nie..hrp spt keep in touch...

    ReplyDelete
  5. wow....useful tips for me because I'm not so able to do make up! :) you're so precious!
    Lovely Read!
    [request Notice: You known be happy.My beauty supplies blogs given a poorfound school's name and this site's money give that school.
    So Every dear User to my request please when visite my site then just only click any Ads.This Money Sent that school,Please help With Me
    Thank's
    http://beauty2beautytips.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Do you love Coca-Cola or Pepsi?
    PARTICIPATE IN THE POLL and you could win a prepaid VISA gift card!

    ReplyDelete